Waar moet je op letten bij het vinden van een webdesignbureau?

  • 08 Okt 2014

Waar moet je op letten bij het vinden van een webdesignbureau?

U wilt een nieuwe website en bent op zoek naar een goed webdesign bedrijf. Op het internet vindt u wel duizenden webdesignbureaus, die allemaal zeggen dat zij de beste zijn. Waar moet je op letten bij het selecteren van een webdesignbureau?

Bij de keuze van een webdesignbureau zijn er aantal zaken waar u op moet letten. Uiteraard wil je van tevoren weten welke prijs je moet betalen bij de verschillende webdesignbureaus. Maar behalve de prijs, is natuurlijk ook de kwaliteit van de geleverde dienst zeer belangrijk.

Een perfecte manier om de expertise van een webdesignbureau te beoordelen, is door het portfolio van het webdesignbureau te bekijken. Ook kun je een beter beeld van een webdesignbureau verkrijgen door referenties/recensies te lezen. Het is wel belangrijk om niet blind op deze referenties/recensies te staren, er zijn namelijk ook bedrijven in de markt die deze recensies kopen of zelf schrijven, waardoor het allemaal een stuk rooskleurig lijkt dan dat het daadwerkelijk is.

De locatie van het webdesignbureau kan ook een belangrijke weegfactor zijn bij het kiezen van jouw webdesignbureau. Bij een webdesignbureau in de buurt kun je wellicht gemakkelijker langs bij vragen en problemen.